Google.

Sciennet

Csatlakozol a rendszerhez INGYENESEN! Vásárlási kötelezettség nélkül! Ezért már igényelheted az INGYENES VIP számlát és mindössze évi 1200,- forintért a bankkártyát az Inter Európa Banknál. Csatlakozásoddal már jogosult vagy az elfogadó helyeken a kedvezményes vásárlásokra. Tehát TE mint Törzsvásárló megkapod minden vásárlásod után az 1% azonnali visszatérítést készpénzben amelyet a webirodádban követhetsz nyomon. Nézzük, hogy és miért is kapod életed végéig, a 0,5% + 0,5% jutalékot a közvetlen és közvetett Törzsvásárlói vásárlásai után. Közvetlen csatlakozóid vásárlásai után a vásárlási összegük 0,5%-át kapod készpénzben bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. Közvetett Törzsvásárlóid /Közvetlenek közvetlenjei/ vásárlásai után szintén 0,5% készpénzt kapsz bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. És végül, ha egy közvetlen Törzsvásárlódhoz 30 napon belül csatlakozik egy újabb Törzsvásárló, akkor az összes III. szinten lévő Törzsvásárlóid után is /Közvetlenek közvetlenjeinek a közvetlenjei/ kapsz 0,5% készpénz jutalékot 30 napig. Ezzel a plusz jutalékkal szeretné a cég ösztönözni a Törzsvásárlókat, hogy rendszeresen ajánlják tovább ezt a rendkívüli lehetőséget. Ezek a jutalékok 2 hetente kerülnek kifizetésre! Jó,hát ennyi.

Friss topikok

Linkblog

Új termékpartner a ScienNet-nél a GTS-DataNet Távközlési Kft.

2008.01.25. 07:52 xxlprofit

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, a Termékpartnereink köre egy különleges taggal bővült! A ScienNet® megállapodot a GTS-DataNet Távközlési Kft. -vel!

Mint láthatja, egyre több és egyre nagyobb Termékpartnerek fedezik fel a zseniális ScienNet-Rendszer© előnyeit. A ScienNet® folyamatosan nagy erőkkel dolgozik azon, hogy az Ön még kényelmesebb és még előnyösebb vásárlásai érdekében újabb és újabb Termékpartnereket győzzön meg a ScienNet-Rendszer© -hez való csatlakozásról. Ennek az eredménye, Magyarország egyik legjelentősebb internet szolgáltatója.

A ScienNet® Törzsvásárlók a GTS-DataNet -el való ADSL szerződéskötésük során, bediktálják azonosító ID számukat, majd ezt követően a ScienNet-Rendszer© -en keresztül visszatérítésre kerül a havi ADSL internet számlaérték 6.66667 % -a.

Kérjük, hogy a jövőben az ADSL internet szolgáltatást, a GTS-DataNet-nél vegye igénybe! A GTS-DataNet az ország legnagyobb részén biztosítani tudja az ADSL szolgáltatást!
A ScienNet® Termékpartnereken keresztüli vásárlás, szolgáltatás igénybevétel közös érdekünk!

Amennyiben új Termékpartnert szeretne javasolni a ScienNet-Rendszer© -be, úgy kérjük, keresse meg ötletével és konkrét javaslatával a ScienNet® szerződéses irodáját! Együttműködését nagyra értékeljük és előre is köszönjük.

Használja a jövőben is a ScienNet-Rendszer© -t, vásároljon lényegesen olcsóbban és hirdesse tovább a ScienNet® -et, hiszen mindezzel egyszerűen csak gazdagszik! A legfrissebb információkról naprakészen tájékozódhat a www.sciennet.com weboldalunkon, ugyanitt a személyes ScienNet® Web-Irodájába is beléphet, kényelmesen rendelhet vásárlási utalványokat, vagy ellenőrizheti az eddig megszerzett előnyeit

 

                                                                       Ne habozz,gazdagodj!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sciennet.blog.hu/api/trackback/id/tr33310840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

buzás erika 2008.04.29. 19:36:32

sziasztok.biztos jo a sciennet csak az a baj hogy nagyon kevés az a bolt ami bennevan.amejik meg bennevan az nem teszi ki a kengurujelet.és például nemmindeggyik coop vagy cba van benne

xxlprofit · http://www.gazdagodjon.com/H004946/ 2008.05.01. 07:31:46

Szia Erika!

No,hát itt a lehetőség,hogy több bolt legyen termékpartner ismertesd meg a környezetedben lévő boltokkal a lehetőséget!
Ha nem tudnak róla nem is lesznek partnerek!
süti beállítások módosítása