Google.

Sciennet

Csatlakozol a rendszerhez INGYENESEN! Vásárlási kötelezettség nélkül! Ezért már igényelheted az INGYENES VIP számlát és mindössze évi 1200,- forintért a bankkártyát az Inter Európa Banknál. Csatlakozásoddal már jogosult vagy az elfogadó helyeken a kedvezményes vásárlásokra. Tehát TE mint Törzsvásárló megkapod minden vásárlásod után az 1% azonnali visszatérítést készpénzben amelyet a webirodádban követhetsz nyomon. Nézzük, hogy és miért is kapod életed végéig, a 0,5% + 0,5% jutalékot a közvetlen és közvetett Törzsvásárlói vásárlásai után. Közvetlen csatlakozóid vásárlásai után a vásárlási összegük 0,5%-át kapod készpénzben bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. Közvetett Törzsvásárlóid /Közvetlenek közvetlenjei/ vásárlásai után szintén 0,5% készpénzt kapsz bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. És végül, ha egy közvetlen Törzsvásárlódhoz 30 napon belül csatlakozik egy újabb Törzsvásárló, akkor az összes III. szinten lévő Törzsvásárlóid után is /Közvetlenek közvetlenjeinek a közvetlenjei/ kapsz 0,5% készpénz jutalékot 30 napig. Ezzel a plusz jutalékkal szeretné a cég ösztönözni a Törzsvásárlókat, hogy rendszeresen ajánlják tovább ezt a rendkívüli lehetőséget. Ezek a jutalékok 2 hetente kerülnek kifizetésre! Jó,hát ennyi.

Friss topikok

Linkblog

Csatlakozol a rendszerhez INGYENESEN!

2007.09.26. 14:39 xxlprofit

Csatlakozol a rendszerhez INGYENESEN! Vásárlási kötelezettség nélkül!
 
 
Ezért már igényelheted az INGYENES VIP számlát és mindössze évi 1200,- forintért a bankkártyát az Inter Európa Banknál.

Csatlakozásoddal már jogosult vagy az elfogadó helyeken a kedvezményes vásárlásokra.

Tehát TE mint Törzsvásárló megkapod minden vásárlásod után az 1% azonnali visszatérítést készpénzben amelyet a webirodádban követhetsz nyomon.
Nézzük, hogy és miért is kapod életed végéig, a 0,5% + 0,5% jutalékot a közvetlen és közvetett Törzsvásárlói vásárlásai után.

Közvetlen csatlakozóid vásárlásai után a vásárlási összegük 0,5%-át kapod készpénzben bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél.

Közvetett Törzsvásárlóid /Közvetlenek közvetlenjei/ vásárlásai után szintén 0,5% készpénzt kapsz bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél.

És végül, ha egy közvetlen Törzsvásárlódhoz 30 napon belül csatlakozik egy újabb Törzsvásárló, akkor az összes III. szinten lévő Törzsvásárlóid után is /Közvetlenek közvetlenjeinek a közvetlenjei/ kapsz 0,5% készpénz jutalékot 30 napig. Ezzel a plusz jutalékkal szeretné a cég ösztönözni a Törzsvásárlókat, hogy rendszeresen ajánlják tovább ezt a rendkívüli lehetőséget.
 
Ezek a jutalékok 2 hetente kerülnek kifizetésre!
 
Ezen kívűl Telefon flottakedvezmény,online munkáltatói utálványok európában elsőként és csak a Scienet-nél!
 
 
 Regisztráljon ingyenesen a www.sciennet.com weboldalon.

Amennyiben bármilyen kérdése van, klikk a "

Szólj hozzá!

"-ra és e-mail-n tájékoztatom!

6 komment

Címkék: munka kereset pénzkereset otthonimunka sciennet mindenkineküzlet törzsfásárló törzsvásárlóiközösség

A bejegyzés trackback címe:

https://sciennet.blog.hu/api/trackback/id/tr26177586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Galambos 2008.06.01. 18:47:53

Ez biztos életem végéig jár? Mi van, ha az üzletnek lejár a szerződése,vagy netén megszünik?

xxlprofit · http://xxlprofit.szinesvilaga.hu/ 2008.06.06. 05:52:12

Ha lejár a szerződése vagy megszűnik,abban az esetben nem tudsz nála vásárolni ha a termékpartnerra gondolsz.Az addigi kedvezményeid a ScienNet számládon lesz és a ScienNet törli a partneri listáról,hírlevélben értesíti a törzsvásárlókat!

Varga 2008.08.31. 19:15:12

Mik azok a JOG-ok? Hogy hogy minden 10.000 forint után kaphatok ilyet? Ez akkor is müködik ha nem vásárolom le a kedvezményes kupont, csak megrendelem? Ha jól értem pénzt csak a saját ill. ha valakiket beszervezek és ők vásárolnak akkor kapok átutalást??

xxlprofit · http://xxlprofit.szinesvilaga.hu/ 2008.09.01. 07:15:14

A JOG feljogosít további pénzek
megszerzésére.Ha a jutalékszámla egyenlege eléri a 10.000 Ft –ot,
akkor kapsz egy JOG –ot a ScienNettől.
Igen,jól értelmezed,a saját és a hálózatodban lévők vásárlásai után kapsz jutalékot!
Erről szól a Sciennet,egy vásárlói közösség.

Palásti 2008.10.27. 12:06:21

Ha jól értem, akkor a III.szintű törzsvásárló (ha a II. szintű alá 30 napon belül csatlakozik), vásárlása után 30 napig jár a készpénz jutalék nekem, a 31. napi vásárlása után már nem?

nikesza 2009.04.07. 14:16:27

Mikor kapok kártyát amivel igénybe vehetem a kedvezményeket?
süti beállítások módosítása