Google.

Sciennet

Csatlakozol a rendszerhez INGYENESEN! Vásárlási kötelezettség nélkül! Ezért már igényelheted az INGYENES VIP számlát és mindössze évi 1200,- forintért a bankkártyát az Inter Európa Banknál. Csatlakozásoddal már jogosult vagy az elfogadó helyeken a kedvezményes vásárlásokra. Tehát TE mint Törzsvásárló megkapod minden vásárlásod után az 1% azonnali visszatérítést készpénzben amelyet a webirodádban követhetsz nyomon. Nézzük, hogy és miért is kapod életed végéig, a 0,5% + 0,5% jutalékot a közvetlen és közvetett Törzsvásárlói vásárlásai után. Közvetlen csatlakozóid vásárlásai után a vásárlási összegük 0,5%-át kapod készpénzben bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. Közvetett Törzsvásárlóid /Közvetlenek közvetlenjei/ vásárlásai után szintén 0,5% készpénzt kapsz bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. És végül, ha egy közvetlen Törzsvásárlódhoz 30 napon belül csatlakozik egy újabb Törzsvásárló, akkor az összes III. szinten lévő Törzsvásárlóid után is /Közvetlenek közvetlenjeinek a közvetlenjei/ kapsz 0,5% készpénz jutalékot 30 napig. Ezzel a plusz jutalékkal szeretné a cég ösztönözni a Törzsvásárlókat, hogy rendszeresen ajánlják tovább ezt a rendkívüli lehetőséget. Ezek a jutalékok 2 hetente kerülnek kifizetésre! Jó,hát ennyi.

Friss topikok

Linkblog

Magyar Összefogás Program

2011.03.24. 13:13 xxlprofit

 

 


Először is, NEM politikai tömörülés, és semmiféle egyéb "megosztó" jellegű törekvés. Éppen ellenkezőleg!
A Magyar Összefogás Programban olyan emberek vesznek részt, akik együtt, vállvetve akarnak tenni azért, hogy Magyarország jobb hely legyen.
Ami eddig volt:

  • elégedetlenség a jelenlegi helyzet, és az egyre növekvő pénztelenség miatt

  • kínos érzés a magyar gazdaság zuhanórepülése miatt

  • egyre erősebb tenni akarás a magyar emberekben
 
Ami hiányzott: az összefogás lehetősége, és az emberek tetteinek elismerése
Egyedül, magányos harcosként pokoli nehéz helyzetben vagy, és ha bármit is szeretnél tenni, joggal élhet benned az érzés, hogy szélmalomharcot vívsz csupán.

Egyedül nem is teszel mást - de ha tudnád, hogy több tíz-, százezer honfitársad is melletted áll, az ugye sokat segítene? De eddig nem tudhattad biztosan, hogy egyedül vagy-e, és hogy még hányan tesznek a magyarokért... 

Valami elkezdődött>>>http://xxlprofit.uzletiajanlata.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: munka online pénz magyarok pénzkereset mara netpénz

A bejegyzés trackback címe:

https://sciennet.blog.hu/api/trackback/id/tr502767815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása