Google.

Sciennet

Csatlakozol a rendszerhez INGYENESEN! Vásárlási kötelezettség nélkül! Ezért már igényelheted az INGYENES VIP számlát és mindössze évi 1200,- forintért a bankkártyát az Inter Európa Banknál. Csatlakozásoddal már jogosult vagy az elfogadó helyeken a kedvezményes vásárlásokra. Tehát TE mint Törzsvásárló megkapod minden vásárlásod után az 1% azonnali visszatérítést készpénzben amelyet a webirodádban követhetsz nyomon. Nézzük, hogy és miért is kapod életed végéig, a 0,5% + 0,5% jutalékot a közvetlen és közvetett Törzsvásárlói vásárlásai után. Közvetlen csatlakozóid vásárlásai után a vásárlási összegük 0,5%-át kapod készpénzben bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. Közvetett Törzsvásárlóid /Közvetlenek közvetlenjei/ vásárlásai után szintén 0,5% készpénzt kapsz bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. És végül, ha egy közvetlen Törzsvásárlódhoz 30 napon belül csatlakozik egy újabb Törzsvásárló, akkor az összes III. szinten lévő Törzsvásárlóid után is /Közvetlenek közvetlenjeinek a közvetlenjei/ kapsz 0,5% készpénz jutalékot 30 napig. Ezzel a plusz jutalékkal szeretné a cég ösztönözni a Törzsvásárlókat, hogy rendszeresen ajánlják tovább ezt a rendkívüli lehetőséget. Ezek a jutalékok 2 hetente kerülnek kifizetésre! Jó,hát ennyi.

Friss topikok

Linkblog

Továbbra is felajánlom a segítséget

2007.10.06. 06:42 xxlprofit

Továbbra is felajánlom a segítséget, amennyiben van olyan Törzsvásárlótok, akivel nem tudtok személyesen találkozni, hogy Budapesten találkozom vele egy közösen, előre egyeztetett időpontban, mert a tapasztalat az, hogy kizárólag a személyes találkozó tudja nyújtani a teljes információ átadást, a teljes megértést, amely egy sokkal nagyon aktivitást követ.
Ha lehetőségetek van rá, ne csak a közvetlen Törzsvásárlóitokra figyeljetek, hanem nézzétek meg, hogy az egész csapatotokban kik azok, akikkel hosszú távon aktívan együtt tudtok működni. „
 
A félév felénél járunk, kimagaslóan jó eredményeket értünk el ilyen rövid idő alatt, de sok függ ezen félév második felétől, amely most kezdődik, és amely eredményei meg fogják határozni a második félév lehetőségeit is. Többen vannak a csapatból a 2. Karrier pozíció közelében, és bízom benne, hogy többen el is éritek legkésőbb a félév végéig. Garantáltan megéri!
 
„Tedd meg azt, amit más nem, és annyi pénzt fogsz keresni, amennyit más nem!"

Regisztráljon ingyenesen a www.sciennet.com weboldalon.

Amennyiben bármilyen kérdése van, klikk a "

Szólj hozzá!

"-ra és e-mail-n tájékoztatom!

      

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sciennet.blog.hu/api/trackback/id/tr7187852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása