Google.

Sciennet

Csatlakozol a rendszerhez INGYENESEN! Vásárlási kötelezettség nélkül! Ezért már igényelheted az INGYENES VIP számlát és mindössze évi 1200,- forintért a bankkártyát az Inter Európa Banknál. Csatlakozásoddal már jogosult vagy az elfogadó helyeken a kedvezményes vásárlásokra. Tehát TE mint Törzsvásárló megkapod minden vásárlásod után az 1% azonnali visszatérítést készpénzben amelyet a webirodádban követhetsz nyomon. Nézzük, hogy és miért is kapod életed végéig, a 0,5% + 0,5% jutalékot a közvetlen és közvetett Törzsvásárlói vásárlásai után. Közvetlen csatlakozóid vásárlásai után a vásárlási összegük 0,5%-át kapod készpénzben bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. Közvetett Törzsvásárlóid /Közvetlenek közvetlenjei/ vásárlásai után szintén 0,5% készpénzt kapsz bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. És végül, ha egy közvetlen Törzsvásárlódhoz 30 napon belül csatlakozik egy újabb Törzsvásárló, akkor az összes III. szinten lévő Törzsvásárlóid után is /Közvetlenek közvetlenjeinek a közvetlenjei/ kapsz 0,5% készpénz jutalékot 30 napig. Ezzel a plusz jutalékkal szeretné a cég ösztönözni a Törzsvásárlókat, hogy rendszeresen ajánlják tovább ezt a rendkívüli lehetőséget. Ezek a jutalékok 2 hetente kerülnek kifizetésre! Jó,hát ennyi.

Friss topikok

Linkblog

Tisztelt Webáruház Tulajdonos!

2007.10.17. 07:07 xxlprofit

 
Bizonyára szivesen fogad minden olyan üzleti ajánlatot, amely reklámköltségek nélküli, plusz bevételt hozhat üzleti vállalkozásának.
 
Örömmel vennénk, ha Webáruháza teljesen ingyenesen kedvezményadó partnerünk lenne, hogy minél színvonalasabban és szélesebb körben kiszolgálhassuk több ezer Törzsvásárlónkat!
Önnek ez a lépés több vásárlót, és nagyobb forgalmat jelentene, valamint még számos olyan előnyt, amelyről egy személyes tárgyalás alkalmával szivesen tájékoztatom.
Amennyiben ingyenesen regisztrál rendszerünkben, felvesszük Önnel a kapcsolatot, illetve a regisztráció után jelezze felém együttműködési szándékát.
 
Kérem, hogy tekintse meg honlapunkat, ahol részletesen tájékozódhat a „Termékpartneri előnyök” címszó alatt. A „Letöltések” címszó alatt elolvashatja az „Általános Szerződési Feltételek Termékpartnerek részére” tájékoztatót.
 
Amennyiben ezek után felkeltette érdeklődését ajánlatom, akkor regisztráljon ingyenesen a www.sciennet.com weboldalon.

Amennyiben bármilyen kérdése van, klikk a "

Szólj hozzá!

"-ra és e-mail-n tájékoztatom!
 



     

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sciennet.blog.hu/api/trackback/id/tr75198805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Molnárné Edit 2008.04.29. 11:12:17

Szia!
A foglalózáskor keletkezett JOG-ot bármikor levásárolhatom? Tehát arról lenne szó, hogy nem igazán tudok 3 gyermek mellett nélkülözni még 10.000 Ft-ot sem, de szeretnék előbbre haladni ebben az üzletben és megtapasztalni az előnyeit. Hogyha a Sciennet bankszámlájára befizetem foglalóként a 10.000 Ft-ot és megjelenik a webirodámban, akkor vissza tudom igényelni vásárlási utalványként? És ez a JOG ugyanúgy fog nekem jövedelmezni, mintha nem kértem volna ki az utalványokat?
Várom mielőbbi válaszod.
Üdv: Edit

xxlprofit · http://www.gazdagodjon.com/H004946/ 2008.05.01. 07:25:59

A foglaló kiegészíthető és levásárolható! Tehát ha 10.000 Ft értékű foglalózás történik, akkor az a magyar törvényekne megelelően kiegészíthető és levásárolható, úgy hogy az érte kapott JOG továbbra is "dolgozik", tehát kifizeti az ÁSZF-ben leírt jutalékot. Úgy nem vásárolható le, hogy befizetem és utána egy az egyben kikérem utalványba. Eleve lehetetlen is, hiszen nem pilótajátékról van szó. A foglalóval tulajdonképpen előre "megvesszük" a majdani vásárlásunk kedvezményét, tehát a vásárlások mögött érték van, szolgáltatás vagy áru, így forgalom van, amiből a kereskedő fizet nekünk kedvezményt.

haha 2008.06.05. 21:09:47

És mi van az APEH-al nézik a bankszámlámat jéé ennek honnan lett hirtelen 3 milliója csak úgy... (börtön) vagy hogy van ez?

xxlprofit · http://xxlprofit.szinesvilaga.hu/ 2008.06.06. 06:02:03

Jéé ha lett hírtelen 3milliód (ami hírtelen nem lesz)akkor annak csak örülhetsz! Hogy az APEH megnézi a számládat abban az esetben nyugodt lehetsz ha rendesen bevallod mint jövedelmedet.A ScienNet online irodádban másodpercre nyomon követheted a jutalékaidat és szoftver külön jelöli és felhívja a figyelmedet az adóköteles tételekre.
Ennyit a börtönről!

haha 2008.06.06. 09:28:20

Végre valaki tudott rendest választ adni. Köszönöm
süti beállítások módosítása