Google.

Sciennet

Csatlakozol a rendszerhez INGYENESEN! Vásárlási kötelezettség nélkül! Ezért már igényelheted az INGYENES VIP számlát és mindössze évi 1200,- forintért a bankkártyát az Inter Európa Banknál. Csatlakozásoddal már jogosult vagy az elfogadó helyeken a kedvezményes vásárlásokra. Tehát TE mint Törzsvásárló megkapod minden vásárlásod után az 1% azonnali visszatérítést készpénzben amelyet a webirodádban követhetsz nyomon. Nézzük, hogy és miért is kapod életed végéig, a 0,5% + 0,5% jutalékot a közvetlen és közvetett Törzsvásárlói vásárlásai után. Közvetlen csatlakozóid vásárlásai után a vásárlási összegük 0,5%-át kapod készpénzben bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. Közvetett Törzsvásárlóid /Közvetlenek közvetlenjei/ vásárlásai után szintén 0,5% készpénzt kapsz bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. És végül, ha egy közvetlen Törzsvásárlódhoz 30 napon belül csatlakozik egy újabb Törzsvásárló, akkor az összes III. szinten lévő Törzsvásárlóid után is /Közvetlenek közvetlenjeinek a közvetlenjei/ kapsz 0,5% készpénz jutalékot 30 napig. Ezzel a plusz jutalékkal szeretné a cég ösztönözni a Törzsvásárlókat, hogy rendszeresen ajánlják tovább ezt a rendkívüli lehetőséget. Ezek a jutalékok 2 hetente kerülnek kifizetésre! Jó,hát ennyi.

Friss topikok

Linkblog

Használja ki az egyik leghatékonyabb és a ScienNet® által is engedélyezett reklám lehetőséget!

2007.10.14. 07:43 xxlprofit

Örömmel tájékoztatjuk a legfrissebb híreinkről, melyek nagy mértékbe hozzásegítik a ScienNet-Rendszer© -ben a sikereihez és a gazdagodásához. Minden regisztrált Törzsvásárlónk, aki a megfelelő minőségű gépjárművel rendelkezik, lehetőséget kap arra, hogy a gépjárművén reklámozza a ScienNet®-et az előírt módon és formában. A reklám megjelenése az első két ajtón egy-egy nagyméretű ScienNet®logót, és a "Gazdagodjon meg költekezéseiből!" feliratot, illetve a weboldal címét és a Törzsvásárlónk saját mobiltelefonszámát jelenti. Továbbá a gépjármű hátsó felén a fenti szövegek és a mobiltelefonszám jelenik meg.
A reklám anyagot minden esetben a ScienNet®gyártatja le, és helyezteti fel a gépjárműre! Az e fajta reklám a statisztikai felmérések és a marketing piackutató cégek álláspontja szerint is nagyon hatásos, eredményes. Az Ön környezetében a ScienNet®márkanév megismertetésében, a bizalom további növelése érdekében és a jelentősen megnövelhető Törzsvásárlói regisztrációk elérése érdekében javasoljuk, hogy használja ki ezt a különleges előnyt!
Már több tíz törzsvásárlói autón fent van a matrica, akik visszajelzése alapján a vártnál is nagyobb eredményt érnek el vele.

Mindezért cserébe ráadásul a ScienNet®a felhelyezéstől számított minden harmadik hónap végén az első Scien osztályban 1 db. vásárlási utalvány foglalózásnak a költségét magára vállalja! Ez azt jelenti, hogy három havonta ingyenesen hozzájut a ScienNet-Rendszer© -ben egy Jog -hoz az első osztályban, mely értéke megközelítőleg 20.000.000 Ft (az értékre vonatkozó táblázatot megtekintheti az 1. sz. mellékletben, vagy a www.sciennet.com weboldalon a letöltés menüpont alatt)!

Az ajándék JOG további feltételei :

- Havi megjelenés a ScienNet® rendezvényén,
- 3 havonta egyszer a gépjármű bemutatása a rendezvényen,
- a gépjármű tisztán tartása,
- 3 hónap alatt legalább 2000 kilométer megtétele a gépjárművel,
- a matrica gyártási költség 50 % -nak fedezése (ez egyszeri 6.000 Ft -ot jelent).

Ha a fenti első négy feltételnek nem felel meg, akkor csak az aktuális 3 hónapra eső JOG nem kerül jóváírásra az Ön számára. A matrica későbbiekben sérülésmentesen eltávolítható a gépjárműről és 3 év garancia van rá!

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük jelezzen vissza, melyben a gépjármű fotóját, márkáját, típusát, gyártási évét, szinét, ID azonosító számát és mobiltelefonszámát legyen szíves elküldeni a számunkra.
Pozitív elbírálás után a matricák egy héten belül felkerülhetnek autójára.

A matricák megjelenési formáját megtekintheti honlapunkon: http://www.sciennet.com/index.php?p=24

Használja ki az egyik leghatékonyabb és a ScienNet® által is engedélyezett reklám lehetőséget!

Regisztráljon ingyenesen a www.sciennet.com weboldalon.

Amennyiben bármilyen kérdése van, klikk a "

Szólj hozzá!

"-ra és e-mail-n tájékoztatom!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sciennet.blog.hu/api/trackback/id/tr90195608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása