Google.

Sciennet

Csatlakozol a rendszerhez INGYENESEN! Vásárlási kötelezettség nélkül! Ezért már igényelheted az INGYENES VIP számlát és mindössze évi 1200,- forintért a bankkártyát az Inter Európa Banknál. Csatlakozásoddal már jogosult vagy az elfogadó helyeken a kedvezményes vásárlásokra. Tehát TE mint Törzsvásárló megkapod minden vásárlásod után az 1% azonnali visszatérítést készpénzben amelyet a webirodádban követhetsz nyomon. Nézzük, hogy és miért is kapod életed végéig, a 0,5% + 0,5% jutalékot a közvetlen és közvetett Törzsvásárlói vásárlásai után. Közvetlen csatlakozóid vásárlásai után a vásárlási összegük 0,5%-át kapod készpénzben bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. Közvetett Törzsvásárlóid /Közvetlenek közvetlenjei/ vásárlásai után szintén 0,5% készpénzt kapsz bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. És végül, ha egy közvetlen Törzsvásárlódhoz 30 napon belül csatlakozik egy újabb Törzsvásárló, akkor az összes III. szinten lévő Törzsvásárlóid után is /Közvetlenek közvetlenjeinek a közvetlenjei/ kapsz 0,5% készpénz jutalékot 30 napig. Ezzel a plusz jutalékkal szeretné a cég ösztönözni a Törzsvásárlókat, hogy rendszeresen ajánlják tovább ezt a rendkívüli lehetőséget. Ezek a jutalékok 2 hetente kerülnek kifizetésre! Jó,hát ennyi.

Friss topikok

Linkblog

Nem érdekli, nincs rá ideje, mit kezdjen azzal az 1%-al” – és még sorolhatnám.

2007.10.12. 08:17 xxlprofit

Akit nem érdekel, hogy naponta minimum (1%) 15 Ft-ot kidob a szemétbe blokk formájában, ahelyett, hogy ráírja az ID számát, és akkor még nem szoktam megemlíteni azt a bizonyos árengedmény számlát, ahová a lentebb olvasható példa szerint egy ember napi 1.500 Ft-ot költ, ebből 1%, azaz 15 Ft a jutalék, azaz a kp-s számlájára megy, 2,5% (egy 6%-ot adó termékpartnernél) azaz 37,50 Ft az árengedmény számlájára megy, tehát összesen napi 52,50 Ft-ot dob ki a szemétbe, itt nincs mit tenni. Dobálja ki. Viszont azért itt meg szoktam említeni az illetőnek, ha lát az utcán 1 vagy 2 forintost, ne „égesse” magát ne vegye fel, az kevesebb mint 1%. J

Akinek nincs ideje arra, hogy ne dobja ki ezeket a forintokat…. hát vele ugyan ez a helyzet. Viszont biztos vagyok benne, hogy mint a két emberke megköszönné és elvenné azt a bizonyos 15 Ft-ból összejött 5.475 Ft-ot, ha egy év múlva oda állnál elé és átadnád neki. J

És akkor most nézzünk egy kis számítást:

Példánkban egy ember átlag 1.500 Ft-ot költ naponta élelmiszerre, tisztálkodásra stb…. tehát egy olyan üzletben, ahol a kenyértől az öblítőig mindent megkap.

1.500 Ft-nak az 1% =15 Ft, tulajdonképpen ez az az összeg, amit egy blokk kidobásával a szemétbe dobunk…dobtunk. Ez egy évben: 15 Ft x 365 nappal = 5.475 Ft.

Egy 6%-ot adó termékpartnernél 2,5% megy az árengedmény számlára, amiről igazából a „csak vásárlóknak” én annyit szoktam elmondani, hogy majd vásárlási utalványok fognak belőle kialakulni.
Tehát 1.500 Ft-nak a 2,5% = 37,50 Ft és ezzel máris eljutottunk odáig, hogy egy blokk kidobásával 52,50 Ft-ot dobnak ki az emberek!!!
Akkor miért mondják, hogy nincs pénzem??? Ha dobálják?!?! – nem értem.
37,50 Ft x 365 nappal = 13.687,50 Ft, ha ehhez hozzá adom az 1%-ból összegyűlt                     +  5.475,-    Ft-ot, akkor máris ott vagyunk, hogy évente minimum           19.162,50 Ft-ot dobálnak ki a szemétbe.

És itt jön a következő „kifogás”: nincs termékpartner a közelemben!

Válaszom: biztos, hogy mostmár van, ott vannak a REÁL üzletek, több van mint tesco, oda mégis sokan többet járnak, pedig messzebb van.

Nézzük a reálos utalványokat, merthogy valóban nincs más, mondjuk készpénzes vásárlási lehetőség még.

Példánkban 40ezer Ft-ot  költünk havonta a reálban, ugyancsak élelmiszer, tisztálkodás, tisztítószerek….stb….stb….ami csak kapható és használjuk.

Havonta 40.000 Ft-os utalványt rendelünk, ennek 1%-a = 400 Ft
12 hónap x 400 Ft = 4.800 Ft az árengedmény számlánkra! Ez eddig nem kaptuk meg, pedig ugyan azokat a termékeket vásároltuk, de ha elmegyünk egy reálba, akkor évi 4.800 Ft-al beljebb vagyunk, a többiről, ami ebből kialakul már nem is beszélve.

Sajnos az emberek többsége csak szokásból mondja, hogy nincs pénzem… én ezt nem engedhetem meg magamnak. Ennek ellenére azt megengedheti magának, hogy kidobja a pénzt? Csak a vásárlási szokásainkon kell változtatni, nem kell kezdőcsomagot, belépési díjat….stb  fizetni, csak változtatni! Ez nem kerül pénzbe, sőt, pénzt kapunk érte!

Ezt a pár gondolatot azért írtam le, mert remélem használni tudjátok a ScienNet tovább ajánlása során. Egy dolgot mindig tarts szem előtt:

TE PÉNZT ADSZ AZ EMBEREKNEK! És cserébe nem kérsz semmit!!!

Nem kéred, hogy havonta vásároljon bizonyos cég bizonyos termékeiből bizonyos összegért vagy pontokért! Egyszerűen megmutatod nekik, hogy tudnak az eddigi vásárlásaikból jövedelmet kialakítani maguknak és családjuknak. Te ADSZ! Ők vagy elfogadják, vagy nem!

Regisztráljon ingyenesen a www.sciennet.com weboldalon.

Amennyiben bármilyen kérdése van, klikk a "

Szólj hozzá!

"-ra és e-mail-n tájékoztatom!


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sciennet.blog.hu/api/trackback/id/tr2194017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása