Google.

Sciennet

Csatlakozol a rendszerhez INGYENESEN! Vásárlási kötelezettség nélkül! Ezért már igényelheted az INGYENES VIP számlát és mindössze évi 1200,- forintért a bankkártyát az Inter Európa Banknál. Csatlakozásoddal már jogosult vagy az elfogadó helyeken a kedvezményes vásárlásokra. Tehát TE mint Törzsvásárló megkapod minden vásárlásod után az 1% azonnali visszatérítést készpénzben amelyet a webirodádban követhetsz nyomon. Nézzük, hogy és miért is kapod életed végéig, a 0,5% + 0,5% jutalékot a közvetlen és közvetett Törzsvásárlói vásárlásai után. Közvetlen csatlakozóid vásárlásai után a vásárlási összegük 0,5%-át kapod készpénzben bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. Közvetett Törzsvásárlóid /Közvetlenek közvetlenjei/ vásárlásai után szintén 0,5% készpénzt kapsz bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. És végül, ha egy közvetlen Törzsvásárlódhoz 30 napon belül csatlakozik egy újabb Törzsvásárló, akkor az összes III. szinten lévő Törzsvásárlóid után is /Közvetlenek közvetlenjeinek a közvetlenjei/ kapsz 0,5% készpénz jutalékot 30 napig. Ezzel a plusz jutalékkal szeretné a cég ösztönözni a Törzsvásárlókat, hogy rendszeresen ajánlják tovább ezt a rendkívüli lehetőséget. Ezek a jutalékok 2 hetente kerülnek kifizetésre! Jó,hát ennyi.

Friss topikok

Linkblog

Sciennet. Még nem telt el 2 év sem.

2008.08.11. 06:46 xxlprofit

Még nem telt el 2 év a ScienNet® magyar nyelvű weboldalának bevezetése óta és pár nap múlva 60.000 elégedett Törzsvásárlóval büszkélkedhet a Rendszer!
A termékpartneri üzletek megtalálhatóak szinte minden kereskedelmi és szolgáltatási ágazatban és számuk meghaladja a 7.000 db-ot!
A fejlődési adatok figyelembevételével, a törzsvásárlói létszám hamarosan eléri a 100.000 főt, amely páratlan sikert jelent ennyi idő alatt a magyar piacon!

A Termékpartnereknél a törzsvásárlói forgalom exponenciálisan növekszik, amely köszönhető a ScienNet® automatizált Rendszerének és a legtöbb Termékpartner gyors, pontos adatrögzítésének, valamint árengedmény fizetésének.

A ScienNet® felé történő törzsvásárlói, termékpartneri befizetések és átutalások rendszerint másnap jóváíródnak.
Mivel a Termékpartnerek legnagyobb része gyorsan, pontosan rögzíti a vásárlási adatokat és a ScienNet® a beérkező tételeket azonnal jóváírja, ezért a Törzsvásárlók elégedettek, nyugodtak és bíznak a ScienNet-Rendszer© -ben! A ScienNet® hibájából nincsenek egyáltalán ilyen jellegű reklamációk.

Az új Termékpartnerek száma, hetente minden eddiginél gyorsabban növekszik egész Magyarországon. A megrendelt vásárlási utalványok száma napi szinten több millió forintot tesz ki! A készpénzes és termékpartneri saját utalványból származó havi forgalom több százmillió forintra nőtt! A megrendelt, lefoglalózott vásárlási utalványok értéke több milliárd forintot tesz ki! Ezek az utalványok folyamatosan levásárlásra kerülnek az egyre növekvő számú és egyre nagyobb, ismertebb Termékpartnereknél.

Mindezek mellett folyamatos és látványos fejlesztések zajlanak a törzsvásárlói web-irodákban. A fejlesztéseknek köszönhetően az eddig is jól átlátható, teljesen magyar nyelvű web-irodák még gyorsabban és használhatóbb módon jelenítik meg a másodperc pontos, valósidejű visszatérítéseket, jutalékokat és adatokat.

A fejlett technikai megoldásoknak köszönhetően, minimális emberi erőforrás igénybevételével működik a ScienNet-Rendszer©. Ez a tény lehetővé teszi, hogy a ScienNet© hibájából történő reklamációk száma megközelítse havi szinten a 0%-ot!
Ezen kívül, minimális kezelési költséget terhel így a Rendszer a Törzsvásárlókra (0%-1%-ig), mely még több megelégedett Partnert és új csatlakozást jelent.

A  ScienNet® egyedülálló hatékonyságával, korrektségével és fejlődésével, rövid időn belül meghódítja teljes Magyarországot, majd egész Európát!

                                           Legyen részese Ön is!

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sciennet.blog.hu/api/trackback/id/tr50610143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Guma · http://www.lyocard.extra.hu 2008.09.14. 14:29:53

Tisztelt Siennet Törzsvásárlói Klub!

Lehetek-e két klubb tagja?

Érdeklődnék a klubtagság felöl ugyanis nemrég csatlakoztam egy másik klubhoz a Lyoness-hez.Egy ügynök bekérte az adataimat és ingyenesen csatlakoztatott.
Öszinte válaszukra számítva érdeklődöm, hogy most melyik rendszer az egyedüálló lehetőség, mert mindkét helyen ezt állítják. Végül is vagy mind a kettő vagy egyik sem, már nem tudom. A Lyoness 5 éves cég állításuk szerint, és a sok zászlóból itélve nemzetközi. Önök csak Magyarországon vannak jelen? Vagy más országban is? És mi lehet a künbség a két cég között.
Ezekre a kérdésekre a Lyoness -től nem kaptam választ.
És hogyan használjam ezeket a lehetőségeket.

Mi a csatlakozás feltétele Önöknél....stb.
Nem nagy weblap nézegető, böngésző vagyok.

Várom mielöbbi válaszuk.

xxlprofit · http://xxlprofit.szinesvilaga.hu/ 2008.09.16. 07:49:11

Kedves Guma!

A Lyoness--ről nem tudok sokat így nem is tudok nyilatkozni.
Hogy melyik az egyedülálló lehetőség én a ScienNet-re voksolok mivel ezt ismerem 2006.12.16-tol.Most még csak M.O. vagyunk jelen de várható a nemzetközi nyitás is.A ScienNet egy vásárlói közösség ahol a ScienNet termékpartnerek kedvezményt adnak a vásárlóinak bővebben itt blog.hu/goldmine/hedgehog.php/373695
A csatlakozásnak nincs feltétele"önként és dalolva"ingyenesen lehet regisztrálni www.gazdagodjon.com/H004946/
Érvek itt
blog.hu/goldmine/hedgehog.php/325212

Robi 2008.10.12. 08:50:34

Kedves Guma!

Én a Lyoness-t javaslom, ugyanis a Sciennet azt másolta le. És mit szoktak másolni? A jót. És a másolat egy idő után bebukik. A Lyonessnél nevesebb termékpartnerek vannak, nagyobb kedvezménnyel. A Lyonessnél már több mint ezer kártyaelfogadó hely van, így nem kell az utalványrendeléssel bajlódni. Stabilabb a piacon, és igazából eddig akárhány embert kérdeztem a különbségekről, nem tudtak válaszolni, mert nincs.

Guma 2008.10.13. 23:11:44

Kedves Robi!

Köszönöm a hozzászólásod, utánna is jártam a dolgoknak. Nagyon erős cégeket találtam a Lyoness Holding termékpartnerei között. Ami engem meggyőzött. És szerintem van egy Órjási különbség(üzlet szenpontjából) a Lyoness nemzetközi cég. A másolás elszomorít. Számomra ez elvi kérdés. Üzleti szenpontból nem kétséges a Lyoness biztos jövője. Azt is megfigyeltem, hogy a Sciennetnél a termékpartnerek számát ügyeskedve számolják pl. a Coop és Real üzleteit külün külön. az kb. 4000 termékpartner. A Lyonesnél a Reál, Kika,Praktiker,Baumax... és sorolhatnám egy termékpartnerként szerepel. Ez így korrekt nem másképpen. Lyoness az összes OMV, vagy Lukoil kutakat Európában külön számolná akkor a számokkal becsapná az embereket. De nem teszi, és ez csak egy példa volt, elég ahhoz, hogy józanul tudjon dönteni az ember. Az üzletnél a tényeket kell figyelembe venni.

Guma

bumbuka · http://www.sciennet.hu 2008.11.07. 23:28:22

Ki tudja megmondani hogy a Sciennet most scinnet vagy Headmin, vagy mi?
Komoly cég lehet egy chello e-mail címmel.


HEADMIN Marketing és Adminisztrációs Kft.
Cím: 1024 Budapest, Zivatar u. 14. fsz./2.
Tel: +36 1 786 36 10
Fax: +36 1 786 36 11

ScienNet reklám és rendezvény szervező iroda
1024, Budapest Zivatar u. 14. (alsó bejárat)
Honlap:www.sciennet.hu
Telefon: 36-1-7863610
Fax: 36-1-7863611 Mobil: 36—
E-mail: sciennethungary.kft@chello.hu

Vasarlas · http://www.vasarlas.sokoldal.hu 2008.11.24. 23:39:56

Sziasztok!

Az előző beszélgetéshez hozzá szólva egy nagyon fontos dolog kimaradt. A Lyonesnél csak akkor veheted fel a jutalékod , ha hozol mindig új csatlakozokat. A sciennet nővekedésével egyre nagyobb és nagyobb cégek fognak csatlakozni mint a Lyones jelenlegi partnerei közöztt is megtalálható néhány nagyobb multi.
Mind a kettő remek kedvezményeket add, viszont aki nem szereti zaklatni az ismerőseit az mindenkép a sciennethez csatlakozzon.
www.vasarlas.sokoldal.hu

Dávid 2008.11.30. 08:17:32

Ugyanúgy megkapod a visszatérítést, ha nem ajánlod tovább. Ha továbbajánlod, több pénzed lesz. Ehhez kell 4 pozícióval rendelkező direkt. Ez csak arra buzdít, hogy ajánld tovább és így több pénzed lesz. A Sciennetből sem lesz sok pénz, ha nem ajánlod tovább. De a 0,5%-okat minden embered után megkapod, nem csak a 4. után...
Egyébként fölös ezen vitázni...
Lyoness: Ausztriában már megy a reklámkampány, Praktiker kártyás, Auchan januártól kártyás...és szerintem kamu, hogy a sciennetnél már 100-ren vannak, mert nemrég próbaképp beregisztráltam és 65 ezredik voltam...Ennyi idő alatt nem lehet belőle 100 ezer...
De az idő úgyis kideríti, kinek lesz igaza :)

bence1234 2009.07.28. 20:44:15

@Guma: ScienNet vagy Lyoness?

Sajnos mindkét vásárlói rendszer elvetette a sulykot, és átestek a ló túloldalára. Nem nevezhetik vásárlói rendszernek magukat, mert átmentek előleggyűjtő társaságba! Honnan lehet ezt tudni? A beáramló pénzek (mindkét cégnél) 2-3% a jön létre ténylegesen vásárlásból. A maradék 97-98% mind előleges pozíció/jog.
Nevezhetjük innentől kezdve, ahogy csak szeretnénk, a végeredmény ugyan az.
Ezzel csak az a baj hogy a jelen helyzet, és amit ígérnek, nem megvalósítható és nem fenntartható ilyen számadatok mellett, honnan lehet ezt megtudni? Vagy utánajár mindenki a szponzoránál (aki persze nincs informálva ezekről), vagy mélyebbre ás, vagy elfogadja itt most.
Miért írom le mindezt?
Mert a rendszeres csalódások, panaszok, sérelmek azt eredményezték, hogy az alapvetően jó ötletet meg kell tartani, de az alapjaiban kell olyan szabályzásokat hozni, ami nem engedi hogy megtörténjen újra ez még egyszer.
Így létrejött egy új vásárlói rendszer, ami ténylegesen a vásárlásokon alapszik, nem pedig az előlegesen benyomott pénzeken!
Hogy lehet ez?
Hogy lehet, hogy magasabbak a jutalékok?
Hogy lehet, hogy nem lassul a rendszerben a kifizetés, hanem inkább gyorsul!
Hogy lehet az, hogy nem kell heteket, hónapokat várni a vásárlások elszámolására, jóváírására?
Hogy lehet, hogy ebből a termékpartnerek nem akarnak kimaradni?
Hogy lehet, hogy amit a másik két rendszer hónapok, sőt évek óta ígér az itt már alapból meg van valósítva (pl. közüzemi szolgáltató)...

Remélem, érződik a különbség mindenki számára.
Már csak mérlegelni kell.
Döntést hozni.
Cselekedni!
Csak jól dönthetsz!
Jó gondolkodást, és kérdés esetén állok rendelkezésedre!

Tisztelettel: Tázló Bence
email: bence.finance@gmail.com
fbeurope.com/036287679445

Fashionistas 2009.11.27. 15:25:24

Én már 2008 ban megmondtam hogy ne szálljon bele senki!

Kicsit utána jártam a SCIENNETNEK. Sztem érdekes olvasd el.

SCIENNET ÁTOK VAGY ÁLOM????

Nem tudom, hogy hallottatok e már a legújabb MLM szagu hálózatról a SCIENNET-ről.
Sokak már benne vannak a Sciennetbe, sokan még csak most készülnek belépni mindenesetre, aki be szeretne lépni ezeket az infókat mindenkéépen olvassa el a cégről.
Hátha segít a tisztánlátás végett.
Hogy mivel is foglalkoznak röviden: A Sciennet egy törzsvásárlói közösségi rendszer melybe ingyenesen lehet csatlakozni.
Csatlakozás után a belépett cégektól minden x ezer elköltött FT után visszakapsz bizonyos %-ot hol kp ben hol utalvány formájában.
A cég erősen javasolja hogy epítsd ki magad alá a saját hálózatot, és akkor már az ő vásárlásuk után is jogosult vagy a %-ok begyűjtésére.
Amit igérnek szintenként:
I.szint 0,5% 100 közvetlennel 50ezer/fő az 5millió 25.000Ft/hó
II.szint 0,5% 1000 közvetett 50ezer/fő az 50millió 250.000Ft/hó
III.szint 0,5% 10.000 fő 50ezer/fő az 500millió 2.500.000Ft/hó
(III.szint 30 napon belül új csatlakozó)

Lássuk mi is ez valójában!!

Adott egy erősen nyomuló (épülő) ügynökhálózat, egy amerikai címmel, de magyar telefonszámmal. A nyilvános cégadatok szerint a hálózatot üzemeltető ScienNet Hungary Marketing és Adminisztrációs Kft. egyetlen tagja egy ciprusi cég a Sciennet Holding Ltd. (CY 3030 Limassol, Theklas Lyssioti 35) Nem túl bizalomgerjesztő ha egy cég ügyeiért korlátlanul pénzügyi felelősséget vállaló egy feltehetően offshore cég? A címre való keresésre ajánlom a Google Earth programot....
Azután van a cégnek ügyvezetője is, Leinemann Zsolt. A neve az Atlantis-Contor Kft. kereskedelmi igazgatójaként tűnt fel abban a csalássorozatban, ami a DT Diamond Zrt. neve alatt vált ismertté.
Erről a csalássorozatról bővebben itt olvashattok.
bankweb.hu/index.php?modul=bankrablas_kamugyemant06

Valamint a cég neve is erős gyanút ébreszt bennem SCIEN-NET vagyis Scientológia Network. Fatális véletlen lenne? nem hiszem. A Scientológia egyházra most nem térnék ki külön, mert az heteket venne igénybe....taglalni az 'előnyeit'.....
Aki beszél angolul annak pedig ajánlom hogy vegye fel a kapcsolatot a Washingtoni cégbírosággal hogy kicsit körbejárja ezt a témat, és magát a céget.
Ami nekem még gyanus hogy a Google egy büdös találatot nem ad a Sciennetre.Csak magyarokat....

A ScienNet szerintem sokkal inkább kamu, mint szcientológia olyan piramisjáték-féleség lehet amilyen már volt egy pár ebben az országban.
A 'sciennet' valóban kizárólag magyar oldalakon fordul elő. A 'sciennet.com' mögött a regisztráló Network Solutions WHOIS-oldala szerint a következő áll: 'International, Sciennet' (ez meg mi?) email-címe sciennet@gmail.com Ingyenes Gmail cím szintén sokat sejtet..... címe '1023 15th Street...' stb. és telefonszáma (ez utóbbi címhez) a '+36 1 786 36 10' (??!). Magyar vonalas szám hmmm.
Ehhez képest ha az ember a fenti amerikai címet, pontos ortográfiával, beírja a google-ba, összesen csak két előfordulást dob ki. Az egyik a ScienNet, mint fent. A másik egy Half Million Euro Webpage elnevezésű valami (halfmillioneurowebpage.com) ami nem igazán működőképes, pontosabban egy összehányt valami tele értelmetlen magyar linkekkel. Ide vezet a google-ban talált unitedadvertisement.com is (állítólag az United Advertisement LLC működteti a fémillió eurós oldalt). Ez utóbbi két dot.com domain mögött - a WHOIS oldal szerint - valóban az United Advertisement LLC. megamulti cég áll, aminek e-mail címe unitedadvertise@yahoo.com (!) telefonja +36.302237560 címe pedig 'United Advertisement LLC., Pf.43. Nyiregyhaza,Szabolcs-Szatmar-Bereg,HU 4402' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez a pont az i-re.
Ez ez az amerikai cím valójában nem más, mint a Nemzeti Amerikai-Arab Kereskedelmi Kamara (National US-Arab Chamber of Commerce) székhelye, tessenek megnézni: www.nusacc.org/loc.asp
Itt a 400-as az övéké meg 401-es, mert az araboké az egész negyedik emelet az 1023-as számú épületben, ld. hivatkozást például www.bahrainembassy.org/index.cfm?fuseaction=section.home&id=20 a lap alsó részén '4th floor'.)
A Domain cím regisztrálásnál nyilván szartak bele az egészbe, ha magyar mobilt ad meg, úgy is jó.
Komolyan, érdemes átolvasni a letölthető anyagaikat. Egyre büdösebb az egész. remélem még nem terjedtek el nagyon nem-szponzorált netes háttérinfót nem találtam, vélhetőleg még keveseknek vannak velük rossz vagy bármilyen tapasztalataik...
Nekem túl sok a ködösítés a fals cím, kamu elérhetőségek. De lehet én tévedek.....

Még egy kis céginformáció a Sciennetről.
ScienNet Hungary Marketing és Adminisztrációs Korlátolt Felelősségű Társaság
(Cg. 01-09-873242) adatai.

I. Nyilvános adatok
1. Általános adatok
Cégforma: Korlátolt felelősségű társaság

2. A cég elnevezése
2/1. ScienNet Hungary Marketing és Adminisztrációs Korlátolt Felelősségű Társaság
Hatályos: 2006/08/28 - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]

3. A cég rövidített elnevezése
3/1. ScienNet Hungary Kft.
Hatályos: 2006/08/28 - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]

5. A cég székhelye
5/1. 1024 Budapest, Zivatar u. 14.
Hatályos: 2006/08/28 - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]
8. A létesítő okirat kelte
8/1. 2006/07/22
Hatályos: ... - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]
9. A cég tevékenysége
9/1. 7487'03 Máshova nem sorolt, egyéb gazdasági szolgáltatás
Főtevékenység.
Hatályos: 2006/08/28 - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]
9/2. 2213'03 Időszaki kiadvány kiadása (...)

9/89. 5184'03 Számítógép, szoftver nagykereskedelme
Hatályos: 2006/08/28 - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]
9/90. 5248'03 Egyéb máshová nem sorolt iparcikk-kiskereskedelem
Hatályos: 2006/08/28 - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]
11. A cég jegyzett tőkéje
11/1. Megnevezés Összeg Pénznem
Összesen 3,000,000 Ft
azaz hárommillió Ft.
Hatályos: 2006/08/28 - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]

13. A cégjegyzésre jogosult(ak) adatai
13/1. Leinemann Zsolt (an.: Molnár Edit)
2092 Budakeszi, Rákóczi u. 107.
????
A képviselet módja: önálló
Jogviszony kezdete: 2006/07/22
Jogviszony vége: 2011/07/22
Hatályos: 2006/08/28 - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]

20. A cég statisztikai számjele
20/1. 13788236-7487-113-01.
Hatályos: 2006/08/28 - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]

21. A cég adószáma
21/1. 13788236-2-41.
Hatályos: 2006/08/28 - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]

32. A cég pénzforgalmi jelzőszáma
32/1. 11100104-13788236-01000003 (01-10-041105 IEB Budapest, 1054 Budapest, Szabadság tér 15.)
A számla nyitásának dátuma: 2006/08/10
Hatályos: 2006/08/28 - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]

45. A cég elektronikus elérhetősége
45/1. A cég honlapja: www.scienet.com
A cég e-mail címe: info @sciennet .com

Hatályos: 2006/08/28 - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]
49. A cég cégjegyzékszámai
49/1. 01-09-873242
Hatályos: 2006/08/28 - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]

II. Cégformától függő adatok
1. A tag(ok) adatai
1/1. Sciennet Holding Ltd.
CY- 3030 Limassol , Theklas Lyssioti 35.
Kézbesítési megbízott:
Dr. Pálfy István (an.: Oroszi Julianna)
1111 Budapest, Budafoki út 5-7. 4. 2.
Hatályos: 2006/08/28 - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]

Remélem nem vettem el senki kedvét attól hogy belépjen a Sciennetbe, de úgy érzem ezeket az információt meg kellett osztani a tisztánlátás végett meg kell osztani azokkal akiket be akarnak palizni!!!
süti beállítások módosítása