Google.

Sciennet

Csatlakozol a rendszerhez INGYENESEN! Vásárlási kötelezettség nélkül! Ezért már igényelheted az INGYENES VIP számlát és mindössze évi 1200,- forintért a bankkártyát az Inter Európa Banknál. Csatlakozásoddal már jogosult vagy az elfogadó helyeken a kedvezményes vásárlásokra. Tehát TE mint Törzsvásárló megkapod minden vásárlásod után az 1% azonnali visszatérítést készpénzben amelyet a webirodádban követhetsz nyomon. Nézzük, hogy és miért is kapod életed végéig, a 0,5% + 0,5% jutalékot a közvetlen és közvetett Törzsvásárlói vásárlásai után. Közvetlen csatlakozóid vásárlásai után a vásárlási összegük 0,5%-át kapod készpénzben bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. Közvetett Törzsvásárlóid /Közvetlenek közvetlenjei/ vásárlásai után szintén 0,5% készpénzt kapsz bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. És végül, ha egy közvetlen Törzsvásárlódhoz 30 napon belül csatlakozik egy újabb Törzsvásárló, akkor az összes III. szinten lévő Törzsvásárlóid után is /Közvetlenek közvetlenjeinek a közvetlenjei/ kapsz 0,5% készpénz jutalékot 30 napig. Ezzel a plusz jutalékkal szeretné a cég ösztönözni a Törzsvásárlókat, hogy rendszeresen ajánlják tovább ezt a rendkívüli lehetőséget. Ezek a jutalékok 2 hetente kerülnek kifizetésre! Jó,hát ennyi.

Friss topikok

Linkblog

Meghívás a Szabadság „Iskolájába”!

2007.10.03. 07:02 xxlprofit

 
Exkluzív és MŰKÖDIK!
 
 
Gyere velünk és gazdagodj meg, (ha nem is gyorsan), de nagyon!
 
Kimondottan magyar viszonyokra épült, és emberbarát, ezen túlmenően humánus!
 
Nincs semmi kötelezettség!
 
Ingyenesen lehet csatlakozni, de aki pénzt is akar keresni, annak csak vásárlással. Lehet regisztrálni Törzsvásárlókat is.
A vásárlók forgalmával kiválthatod a saját aktivitásodat!
Természetesen, ha pénzt akarsz keresni, akkor az aktivitás fontos!
 
Nagy tapasztalatú, aktív felsővonalunk van!
 
Nagyon komoly növekedésnek indult a rendszer, és már több embernek jutaléka is van, annak ellenére, hogy még nem is hozott új munkatársakat!
Széles a termékskála, mindenki talál magának megfelelőt, hogy aktív legyen.
 
Ha tudod, hogy mennyit akarsz keresni és mikorra,
tudunk segíteni, hogy el is érd!
 
Most, a lehető legjobb helyen vagy! Természetesen nem nekünk dolgozol, hanem magadnak, viszont minden segítséget megkapsz! Csak, a „munkát” nem tudjuk elvégezni helyetted! De azt hiszem ez így korrekt! Csak gondolj bele: Fél éven belül, havi félmillió? Ezért, talán, valamit kell is tenni, ha már a munkahelyre se kell bejárni, hiszen otthonról dolgozol! Napi pár órát! Mellékesen, jövedelem kiegészítésként! Addig ne mond fel az „Állásod”, míg ebből nem keresed meg a háromszorosát! Majd akkor ráérsz mérlegelni.

 

Regisztráljon ingyenesen a www.sciennet.com weboldalon.

Amennyiben bármilyen kérdése van, klikk a "

Szólj hozzá!

"-ra és e-mail-n tájékoztatom!
  

Szólj hozzá!

Címkék: munka kereset pénzkereset otthonimunka sciennet mindenkineküzlet törzsfásárló törzsvásárlóiközösség

A bejegyzés trackback címe:

https://sciennet.blog.hu/api/trackback/id/tr81184287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása