Google.

Sciennet

Csatlakozol a rendszerhez INGYENESEN! Vásárlási kötelezettség nélkül! Ezért már igényelheted az INGYENES VIP számlát és mindössze évi 1200,- forintért a bankkártyát az Inter Európa Banknál. Csatlakozásoddal már jogosult vagy az elfogadó helyeken a kedvezményes vásárlásokra. Tehát TE mint Törzsvásárló megkapod minden vásárlásod után az 1% azonnali visszatérítést készpénzben amelyet a webirodádban követhetsz nyomon. Nézzük, hogy és miért is kapod életed végéig, a 0,5% + 0,5% jutalékot a közvetlen és közvetett Törzsvásárlói vásárlásai után. Közvetlen csatlakozóid vásárlásai után a vásárlási összegük 0,5%-át kapod készpénzben bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. Közvetett Törzsvásárlóid /Közvetlenek közvetlenjei/ vásárlásai után szintén 0,5% készpénzt kapsz bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. És végül, ha egy közvetlen Törzsvásárlódhoz 30 napon belül csatlakozik egy újabb Törzsvásárló, akkor az összes III. szinten lévő Törzsvásárlóid után is /Közvetlenek közvetlenjeinek a közvetlenjei/ kapsz 0,5% készpénz jutalékot 30 napig. Ezzel a plusz jutalékkal szeretné a cég ösztönözni a Törzsvásárlókat, hogy rendszeresen ajánlják tovább ezt a rendkívüli lehetőséget. Ezek a jutalékok 2 hetente kerülnek kifizetésre! Jó,hát ennyi.

Friss topikok

Linkblog

ScienNet JOG-ok!

2008.01.31. 07:52 xxlprofit

Annyira hihetetlen, de csak annak aki nem próbálta még ki,mi is az a ScienNet!


A vásárlásokból, vagy a foglalózásokból szerzett jogok rendkívüli jövedelmet biztosítanak.


Minden JOG kifut idővel, de több mindent érdemes figyelembe venni.

A legfontosabb, hogy a Foglalózásból keletkezett JOG-ok, akkor is örökre hozzák a pénzt / sok millió forintot /, ha azt bármikor / Termékpartner kedvezményétől függően / kiegészítve levásároljátok!


Akár már pár napon belül kiegészítve levásárolhatjátok!


Az egész Sciennet rendszerből talán ez a legdurvább lehetőség, bár van még hasonló rendkívüli lehetőség az ajánlói jutalék rendszerben is!

Ha valakinek nagy csapata van, és megértik, hogy ez egy rendkívüli lehetőség, akkor ez gyorsan megy, gyorsan kifuthatnak a JOG-ok. Több Törzsvásárlónknál ez havonta-kéthavonta megtörténik.


Ha a csapat kisebb, és ők sem olyan aktívak, akkor is kifutnak a JOG-ok, csak akkor lassabban, lehet, hogy akár 1-2 év is kell hozzá.


Tudom, hogy ezt mindenki minél hamarabb szeretné, de az előbbiekből adódóan ez változó.


Az a lényeg, hogy teljesen mindegy, ki milyen aktív, JOG-ai előbb-utóbb kifutnak.


Fontos, hogy minden osztályban 8/8 JOG-nál már több jön vissza, mint a Foglaló értéke, és innentől kezdve egy örökké tartó pénzgyártó gépet kapunk.


Egy JOG 20.000.000,- forintot hoz előbb-utóbb!


Eddig is vásároltatok mindent, amit kellett, telefonáltatok, utaztatok, és semmit nem kaptatok vissza sohasem!


Ugyan azt csináljátok most is, mint eddig, csak annyit kérünk, hogy ezt a termékpartnereinknél, pontosabban a saját óriási bevásárló központotokba tegyétek meg, és akkor a fenti visszatérítést megkapjátok előbb-utóbb!

 

Természetesen se vásárolni, se foglalózni nem kötelező, ez talán a világ legbarátságosabb és legszabadabb rendszere, ha valaki csak tovább ajánlja a Sciennet lehetőségeit, akkor is 3 jutalékrendszerből lehet keresni, méghozzá nagyon jelentős jövedelmet.

Ha valaki még tovább sem akarja ajánlani a Sciennet rendszerét, akkor is a mobil telefon csomag lehetőségei miatt akár 100-200 ezer forintot is megspórolhat évente az, aki ingyenesen regisztrál!

Mindezeket figyelembe véve, nincs olyan ember Magyarországon, aki logikus érvekkel nemet tudna mondani erre a rendkívüli és egyedülálló lehetőségre.

A fentieknek köszönhetően a Termékpartnereknek is rendkívüli lehetőség adódik, hogy megtöbbszörözzék bevételeiket, mert az exponenciálisan növekvő törzsvásárlóknak kizárólag náluk érdemes vásárolni, és nem a konkurenciánál!

 

 

                                    Ne habozz,gazdagodj!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sciennet.blog.hu/api/trackback/id/tr52319085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása