Google.

Sciennet

Csatlakozol a rendszerhez INGYENESEN! Vásárlási kötelezettség nélkül! Ezért már igényelheted az INGYENES VIP számlát és mindössze évi 1200,- forintért a bankkártyát az Inter Európa Banknál. Csatlakozásoddal már jogosult vagy az elfogadó helyeken a kedvezményes vásárlásokra. Tehát TE mint Törzsvásárló megkapod minden vásárlásod után az 1% azonnali visszatérítést készpénzben amelyet a webirodádban követhetsz nyomon. Nézzük, hogy és miért is kapod életed végéig, a 0,5% + 0,5% jutalékot a közvetlen és közvetett Törzsvásárlói vásárlásai után. Közvetlen csatlakozóid vásárlásai után a vásárlási összegük 0,5%-át kapod készpénzben bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. Közvetett Törzsvásárlóid /Közvetlenek közvetlenjei/ vásárlásai után szintén 0,5% készpénzt kapsz bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. És végül, ha egy közvetlen Törzsvásárlódhoz 30 napon belül csatlakozik egy újabb Törzsvásárló, akkor az összes III. szinten lévő Törzsvásárlóid után is /Közvetlenek közvetlenjeinek a közvetlenjei/ kapsz 0,5% készpénz jutalékot 30 napig. Ezzel a plusz jutalékkal szeretné a cég ösztönözni a Törzsvásárlókat, hogy rendszeresen ajánlják tovább ezt a rendkívüli lehetőséget. Ezek a jutalékok 2 hetente kerülnek kifizetésre! Jó,hát ennyi.

Friss topikok

Linkblog

Tisztelt Kereskedő/Szolgáltató!

2007.10.15. 07:22 xxlprofit

Elgondolkodott már azon, milyen jó lenne, ha a reklámköltségeket a töredékére csökkenthetné, miközben a forgalma a többszörösére növekedne?

Elgondolkodott már azon, hogy miközben ugyan azt, vagy lehet, hogy többet is tud nyújtani, mint konkurensei, mégis miért Őket választják Ön helyett a vásárlók, ügyfelek?

Mit szólna hozzá, ha meglévő vásárlói, ügyfelei minden más vásárlása után is keletkezne bevétele, és ezért nem kellene Önnek semmit sem megváltoztatnia vállalkozásában?

Mindez hihetetlennek hangzik?

A megoldás: www.sciennet.com

A velünk való együttműködése rendkívüli lehetőségeket nyit meg az Ön számára!

Ingyenesen regisztrálhat a Sciennet rendszerében, ingyenesen szerződhet velünk, mint Termékpartner, mindössze a valós plusz forgalom után kell egy kölcsönösen megfelelő kedvezményt adnia, keletkezett nyereségéből.

Felhívom figyelmét, hogy mindenki ingyenesen regisztrálhat a Sciennet rendszerében, és kihasználhatja minden előnyét, de nem tudunk, és nem is akarunk mindenkivel szerződni, mint Termékpartner.

Fontos, hogy szerződött termékpartnereink valós előnyt élvezzenek a konkurenciával szemben.

Mit jelent ez?

A Sciennet kizárólag minőségi és biztonságos háttérrel rendelkező kereskedőkkel és szolgáltatókkal szerződik, és közülük is a piacon tevékenykedők mindössze 10%-ával!

Ez garantálja Önnek mindazt az előnyt, amely a saját területén konkurenciája felé emeli.

Amennyiben szeretne részletesen tájékozódni, ezt megteheti weboldalunkon, ahol baloldalon megtalálhatja a hangos, képes tájékoztatót, a Termékpartneri előnyök tájékoztatót, valamint a Letöltési résznél az Általános Szerződési Feltételek Termékpartnerek részére tájékoztató anyagot.

Már az ingyenes regisztrációval is sok-sok ezer forintot takaríthat meg, ha kihasználja a Sciennet rendszer előnyeit!

Tegyen lépéseket még ma annak érdekében, hogy Termékpartnerünk legyen zárja ki Ön a konkurenciát, mert holnap a konkurencia zárja ki Önt!

A mai üzleti életben nem a nagyhal eszi meg a kis halat, hanem a gyors a lassút!

Regisztráljon ingyenesen a www.sciennet.com weboldalon.

Amennyiben bármilyen kérdése van, klikk a "

Szólj hozzá!

"-ra és e-mail-n tájékoztatom!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sciennet.blog.hu/api/trackback/id/tr71196512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása