Google.

Sciennet

Csatlakozol a rendszerhez INGYENESEN! Vásárlási kötelezettség nélkül! Ezért már igényelheted az INGYENES VIP számlát és mindössze évi 1200,- forintért a bankkártyát az Inter Európa Banknál. Csatlakozásoddal már jogosult vagy az elfogadó helyeken a kedvezményes vásárlásokra. Tehát TE mint Törzsvásárló megkapod minden vásárlásod után az 1% azonnali visszatérítést készpénzben amelyet a webirodádban követhetsz nyomon. Nézzük, hogy és miért is kapod életed végéig, a 0,5% + 0,5% jutalékot a közvetlen és közvetett Törzsvásárlói vásárlásai után. Közvetlen csatlakozóid vásárlásai után a vásárlási összegük 0,5%-át kapod készpénzben bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. Közvetett Törzsvásárlóid /Közvetlenek közvetlenjei/ vásárlásai után szintén 0,5% készpénzt kapsz bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. És végül, ha egy közvetlen Törzsvásárlódhoz 30 napon belül csatlakozik egy újabb Törzsvásárló, akkor az összes III. szinten lévő Törzsvásárlóid után is /Közvetlenek közvetlenjeinek a közvetlenjei/ kapsz 0,5% készpénz jutalékot 30 napig. Ezzel a plusz jutalékkal szeretné a cég ösztönözni a Törzsvásárlókat, hogy rendszeresen ajánlják tovább ezt a rendkívüli lehetőséget. Ezek a jutalékok 2 hetente kerülnek kifizetésre! Jó,hát ennyi.

Friss topikok

Linkblog

A foglaló lényege.

2007.10.02. 10:17 xxlprofit

Az itt leírtakat azért szeretném figyelmedbe ajánlani, mint üzlettársamnak, mert annak ellenére, hogy van-e hozzád csatlakozó tag vagy nincs, Te is profitálhatsz a rendszerből. Mint tudod itt nincs se havi kötelező vásárlás, se éves tagi díj. Egyszer ha regisztráltál, örökös tag maradsz.
Nyugodtan szólj mindenkinek, akit csak ismersz! Miért? Mert több mint 2 és fél millió ember csatlakozott INGYEN a multipont kártyához, ahol pontokat kapnak vásárlásaik után, amit aztán plüssmacira vagy kulcstartóra válthat be. Itt forintokat kapunk vásárlásaink után, amit viszont arra költünk, amire akarunk! INGYEN nem megéri? Még annak is, aki az üzleti részével nem szeretne foglalkozni!

Szeretném felhívni figyelmed a foglalózási lehetőségre. A minimum 10.000 Ft-os  foglalóért járó JOG-od, tud forogni a rendszerben, ami ha megnézed az 1. számú melléklet  végén található táblázatokat, ebből is az I. Scien Osztályét, láthatod hogy elég szépen vissza hozza az árát, arról nem is beszélve, hogy amit ott láthatsz 92.000 Ft-os vásárlási utalvány 100 %-ban levásárolhatod, vagy ha megtetszett a rendszer működése, további foglalózással JOG-kat helyezhetsz el, melyek további ugyan ilyen összegeket hoznak számodra.

A foglaló után járó JOG-od minél előbb bekerül a rendszerbe, annál többen kerülnek alá, így folyamatosan hozza vissza neked a befektetett 10.000 Ft-at. Persze ez a 10.000 Ft is ugyan úgy a Tiéd marad.

Regisztráljon ingyenesen a www.sciennet.com weboldalon.

Amennyiben bármilyen kérdése van, klikk a "

Szólj hozzá!

"-ra és e-mail-n tájékoztatom!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sciennet.blog.hu/api/trackback/id/tr14183317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása