Google.

Sciennet

Csatlakozol a rendszerhez INGYENESEN! Vásárlási kötelezettség nélkül! Ezért már igényelheted az INGYENES VIP számlát és mindössze évi 1200,- forintért a bankkártyát az Inter Európa Banknál. Csatlakozásoddal már jogosult vagy az elfogadó helyeken a kedvezményes vásárlásokra. Tehát TE mint Törzsvásárló megkapod minden vásárlásod után az 1% azonnali visszatérítést készpénzben amelyet a webirodádban követhetsz nyomon. Nézzük, hogy és miért is kapod életed végéig, a 0,5% + 0,5% jutalékot a közvetlen és közvetett Törzsvásárlói vásárlásai után. Közvetlen csatlakozóid vásárlásai után a vásárlási összegük 0,5%-át kapod készpénzben bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. Közvetett Törzsvásárlóid /Közvetlenek közvetlenjei/ vásárlásai után szintén 0,5% készpénzt kapsz bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. És végül, ha egy közvetlen Törzsvásárlódhoz 30 napon belül csatlakozik egy újabb Törzsvásárló, akkor az összes III. szinten lévő Törzsvásárlóid után is /Közvetlenek közvetlenjeinek a közvetlenjei/ kapsz 0,5% készpénz jutalékot 30 napig. Ezzel a plusz jutalékkal szeretné a cég ösztönözni a Törzsvásárlókat, hogy rendszeresen ajánlják tovább ezt a rendkívüli lehetőséget. Ezek a jutalékok 2 hetente kerülnek kifizetésre! Jó,hát ennyi.

Friss topikok

Linkblog

További részletek

2007.10.05. 06:30 xxlprofit

Fontos felhívás:

Keresünk minden területről / megyénként 2-4 munkatársat / referensi tevékenységre / a hálózatépítés mellett /, mert szeretnénk felgyorsítani a kereskedők és szolgáltatók csatlakozását a Sciennet rendszeréhez.

 
Elvárások:

A Sciennet rendszerének teljes körű ismerete.

A Termékpartneri előnyök és az ehhez tartozó Általános Szerződési Feltételek ismerete.

Tárgyalástechnika és kifogáskezelés megfelelő ismerete.

Üzleti megjelenés.

Határozott, de udvarias fellépés a tárgyalás során.

Döntési képesség, figyelembe véve, hogy nem lehet mindenki a Termékpartnerünk, mert csak minőségi cégekkel lehet szerződni, és minden tevékenységi területről csak a cégek 10%-ával.

 

Jelezzétek felém, hogy ki az, aki szeretne jogosulttá válni a céges tárgyalásokra, hogy követni tudjam, mely területeken kell még tovább keresnünk referenseket.

Azokra számíthattok igazán, akik mélységében is jobban megértik, hogy milyen rendkívüli lehetőség van a kezükben.

„Ha valaki nem tud tanulni a munkától, egyszer nem tud majd dolgozni   a tudatlanságtól!"

 

„ Ha az ember megteszi néha azt, amit más nem akar, akkor egyszer megteheti azt, amit más nem tud!"

 

„Mindenki jó valamire. Ha másra nem, elrettentő példának."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sciennet.blog.hu/api/trackback/id/tr46186601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása