Google.

Sciennet

Csatlakozol a rendszerhez INGYENESEN! Vásárlási kötelezettség nélkül! Ezért már igényelheted az INGYENES VIP számlát és mindössze évi 1200,- forintért a bankkártyát az Inter Európa Banknál. Csatlakozásoddal már jogosult vagy az elfogadó helyeken a kedvezményes vásárlásokra. Tehát TE mint Törzsvásárló megkapod minden vásárlásod után az 1% azonnali visszatérítést készpénzben amelyet a webirodádban követhetsz nyomon. Nézzük, hogy és miért is kapod életed végéig, a 0,5% + 0,5% jutalékot a közvetlen és közvetett Törzsvásárlói vásárlásai után. Közvetlen csatlakozóid vásárlásai után a vásárlási összegük 0,5%-át kapod készpénzben bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. Közvetett Törzsvásárlóid /Közvetlenek közvetlenjei/ vásárlásai után szintén 0,5% készpénzt kapsz bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. És végül, ha egy közvetlen Törzsvásárlódhoz 30 napon belül csatlakozik egy újabb Törzsvásárló, akkor az összes III. szinten lévő Törzsvásárlóid után is /Közvetlenek közvetlenjeinek a közvetlenjei/ kapsz 0,5% készpénz jutalékot 30 napig. Ezzel a plusz jutalékkal szeretné a cég ösztönözni a Törzsvásárlókat, hogy rendszeresen ajánlják tovább ezt a rendkívüli lehetőséget. Ezek a jutalékok 2 hetente kerülnek kifizetésre! Jó,hát ennyi.

Friss topikok

Linkblog

Tisztelt ScienNet® Törzsvásárlók és Termékpartnerek!

2007.10.13. 13:43 xxlprofit

Örömmel tájékoztatjuk Önöket a legfrissebb újdonságunkról, miszerint a ScienNet-Rendszer© -ben Európában elsőként bevezetésre kerültek a munkáltatók által a munkavállalók javára rendelhető online munkáltatói utalványok.
A munkáltatói utalványok, más ismertebb néven cafeteria utalványok, vagy hidegétel-, melegétel-, ajándék-, iskolakezdési-, művelődési-, internet-, sport utalványok a cégként regisztrált ScienNet® Törzsvásárlók számára nyújtanak különleges előnyöket a papír alapú utalványokhoz képest.
Minden cégként regisztrált Törzsvásárlónk, a személyes web-irodájában az utalvány rendelés menüpont alatt, kiválasztva a munkáltatói utalványt, egyszerűen megrendelheti az utalványokat.

7 féle utalvány típus rendelhető:
Ajándék
Hidegétkeztetés
Internet
Iskola
Melegétkeztetés
Művelődés
Sport

Az utalványok megrendelésekor nem szükséges kiválasztani a listából a Termékpartnert. Az utalványok minimális rendelési értéke 4500 Ft. Az utalvány értékének a kifizetése után azonnal e-mailen érkezik meg a megrendelő Törzsvásárló-cég e-mail fiókjába az utalvány .pdf formátumban. E-mailen továbbítható az alkalmazottaknak, akik egyszerűen kinyomtatják utalványukat és a ScienNet® azon Termékpartnereinél, akik az adott utalvány típust elfogadják beválthatják, vásárolhatnak vele terméket, szolgáltatást. A megrendelő cég az utalvány értékének kiegyenlítése után automatikusan e-mailen számlát kap az utalvány összegéről, melyet kinyomtatva könyvelésébe teheti azt.
A Termékpartnerek az utalványt a személyes üzlet-web-irodájukban (nem a központi, hanem az üzlet-web-iroda, ID szám pl.: H0511PP01) tudják beváltani az utalvány felhasználás rögzítése menüpont alatt. Az utalvány 16 karakterből álló biztonsági kódját megadva ellenőrizhetik az utalvány eredetiségét és, hogy mennyi lett már az utalványból felhasználva. Az utalvány eredetiségének ellenőrzését követően, akár egyben, akár részletekben beváltható az utalvány az utalvány bónokon szereplő 16 karakterből álló kódok segítségével.
A beváltást követően a ScienNet-Rendszer© elindítja haladéktalanul az átutalást a Termékpartnerhez. Az átutalás során a beváltott utalvány értékből minden esetben levonásra kerül a Termékpartner által a ScienNet® Törzsvásárlóknak felajánlott árengedmény. Tehát a Termékpartner az árengedménnyel csökkentett összeget megkapja átutalással megközelítőleg 4 napon belül. Az árengedmény értékéről pedig számlát és teljesítési igazolást küld a ScienNet-Rendszer©.pdf formátumban e-mailen.
Az utalvány beváltása után a Termékpartner árengedményétől függően azonnal jóváírásra kerül a megrendelő Törzsvásárló-cég jutalék és árengedmény számláján a ScienNet-Rendszer© szabályai szerinti jutalék és árengedmény.

Amiért az online utalványok előnyösebbek, mint a normál papír alapú utalványok a munkáltatók számára:

1. A béren kívüli juttatások a bérekhez képest alacsonyabb adóvonzattal rendelkeznek, illetve járulékmentes elemek is rendelkezésre állnak. Így a cafeteria kevésbé megterhelő, mint ha ugyanezt az összeget bérként fizetné ki a vállalat. Ez jellemzően 30%-os költségmegtakarítást eredményezhet.
2. Az online utalványoknak NINCS kezelési költsége, kizárólag a névértékbe kerül. Ez 2-3%-os megtakarítást jelent!
3. Sőt! Az utalványok beváltása után még visszatérítést is kap a megrendelő munkáltató! Ez további 1-30% megtakarítást jelent (a beváltó hely árengedményétől függően)!
4. Kifizetést követően azonnal az utalványhoz jut e-mailen. Nincs várakozási idő!
5. Gyors továbbítási lehetőség az alkalmazottak felé, csökken az adminisztrációs idő és a tévedés lehetősége.

Amiért az online utalványok előnyösebbek, mint a normál papír alapú utalványok a Termékpartnerek (beváltóhelyek) számára:

1. Nincs visszaélési lehetőség, nem hamisítható!
2. Maximum 4 napon belül a Termékpartner megkapja az utalvány ellenértékét. Ez akár 40 nappal is kevesebb!
3. Az utalványok beváltása részletekben is megtörténhet. Ez által rugalmasabb felhasználási lehetőséget biztosít a vásárlóknak, több vásárlót ösztönöz vásárlásra az utalvány.
4. A személyes termékpartneri web-irodában nyomonkövethető az utalvány statisztika menüpont alatt, hogy mennyi utalvány került beváltásra, ezért csökkennek a Termékpartner adminisztrációs feladatai.
5. Nem kell utólag beküldeni a beváltott utalványokat a kiállító céghez, mert minden online (interneten) történik, ezzel csökkennek a postai költségek és a postai értékszállítási rizikó.
6. Jelentős forgalomnövekedés az utalványokon keresztül, hiszen a munkáltatók előnyben részesítik az ilyen fajta utalványban történő juttatást a dolgozók részére.

Ha környezetében ismer cégeket, cégtulajdonosokat és még nem regisztrálta Törzsvásárlóként a ScienNet-Rendszer© -be őket, akkor a fentiekkel egy újabb érvett kapott, hogy haladéktalanul felkeresse őket. A cégként regisztrált Törzsvásárlók ilyen jellegű forgalma természetesen ugyanolyan előnyöket jelent az Ön számára, mint, ha az Önhöz tartozó Törzsvásárlók készpénzzel, vagy bankkártyával vásároltak volna a Termékpartnereinknél. A különbség csak abban jelentkezik, hogy a cégek sokszor több millió forint értékben nyújtanak ilyen fajta juttatást a dolgozóiknak.
Mától ebből a forgalomból is részesedhet!

Regisztráljon ingyenesen a www.sciennet.com weboldalon.

Amennyiben bármilyen kérdése van, klikk a "

Szólj hozzá!

"-ra és e-mail-n tájékoztatom!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sciennet.blog.hu/api/trackback/id/tr91195164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása