Google.

Sciennet

Csatlakozol a rendszerhez INGYENESEN! Vásárlási kötelezettség nélkül! Ezért már igényelheted az INGYENES VIP számlát és mindössze évi 1200,- forintért a bankkártyát az Inter Európa Banknál. Csatlakozásoddal már jogosult vagy az elfogadó helyeken a kedvezményes vásárlásokra. Tehát TE mint Törzsvásárló megkapod minden vásárlásod után az 1% azonnali visszatérítést készpénzben amelyet a webirodádban követhetsz nyomon. Nézzük, hogy és miért is kapod életed végéig, a 0,5% + 0,5% jutalékot a közvetlen és közvetett Törzsvásárlói vásárlásai után. Közvetlen csatlakozóid vásárlásai után a vásárlási összegük 0,5%-át kapod készpénzben bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. Közvetett Törzsvásárlóid /Közvetlenek közvetlenjei/ vásárlásai után szintén 0,5% készpénzt kapsz bármikor, amikor Ők vásárolnak a Kedvezményadó partnereknél. És végül, ha egy közvetlen Törzsvásárlódhoz 30 napon belül csatlakozik egy újabb Törzsvásárló, akkor az összes III. szinten lévő Törzsvásárlóid után is /Közvetlenek közvetlenjeinek a közvetlenjei/ kapsz 0,5% készpénz jutalékot 30 napig. Ezzel a plusz jutalékkal szeretné a cég ösztönözni a Törzsvásárlókat, hogy rendszeresen ajánlják tovább ezt a rendkívüli lehetőséget. Ezek a jutalékok 2 hetente kerülnek kifizetésre! Jó,hát ennyi.

Friss topikok

Linkblog

Részletek egy rendezvényröl.

2007.10.04. 14:40 xxlprofit

Egyik újdonság, amely a rendezvényen elhangzott, egy új Bonus csomag, amely az első három Scien osztályban való megjelenést jelenti 7/3/3 JOG megjelenésével. Akik ezt kihasználják /csak olyanok használhatják ki, akik eddig nem jelentek meg még egyetlen JOG-gal sem egyik Scien osztályban sem/, azok kapnak ajándékba 1 db teljes értékű JOG-ot az első Scien osztályban, amelynek az értéke közel 20.000.000,- forint /az 1. számú melléklet pontosan leírja, hogy miért ennyi az értéke/.

 

Másik újdonság, hogy lehetőség van saját autón reklámozni a Sciennetet /előírt módon /, amely az első két ajtón egy nagy méretű Sciennet logót, és a „Gazdagodjon meg költekezéseiből!" feliratot tartalmazhat. Ennek fejében a Sciennet háromhavonta 1 db. 20.000.000,- forint értékű JOG-ot ad az első osztályban ingyenesen!

Az ajándék JOG Feltétele: havi megjelenés a Sciennet rendezvényén, 3 havonta egyszer az autó bemutatása a rendezvényen, az autó tisztán tartása, és 3 hónap alatt legalább 2000 kilométer megtétele az autóval.

Az autón megjelenő reklám egyszeri költéségének az 50%-át kell csak a Törzsvásárlónak kifizetnie, amely kb. egyszeri 15.000,- forint.

A reklám teljesen sérülésmentesen bármikor eltávolítható az autóról.

Erre a lehetőségre már a rendezvényen többen jelentkeztek, mert átlátták, hogy ezzel egy olyan forgalomnövekedés járhat, amely jelentős rendszeres havi jövedelem bevételt eredményezhet hosszú távon.

Előbb-utóbb mindenki Törzsvásárlónk lesz, ez nem kérdés, csak az a kérdés, hogy ezen Törzsvásárlók vásárlásai után Ti fogtok életetek végéig pénzt keresni, vagy valaki más!

 

Szó volt a Foglalózás előnyeiről, amelyet mindenkinek érdemes kihasználnia, és amely már sokaknak hozott jelentős bevételt eddig is. A termékpartnerek jelentős növekedésével jelentősen növekedtek a vásárlások is, de a jövőbeni vásárlás foglalózása egy plusz lehetőséget biztosít mindenki számára.

 

Szó volt arról, hogy a termékpartnereknél megnövekedtek a 100%-os vásárlások. Nézzétek meg a termékpartnerek listáját, mielőtt bármit vásárolni akartok, mert egyre több Sciennet Termékpartnernél lehet   már vásárolni. Pl. Jön a nyári szezon, mindenki elmegy nyaralni valahova /külföldre, belföldre/, és ezt a legelőnyösebb feltételekkel, és a legjobb árakon a Radisson Travelnél tehetitek meg /75 utazási iroda ajánlata egy helyen, és országos foglalási lehetőséggel /.

Regisztráljon ingyenesen a www.sciennet.com weboldalon.

Amennyiben bármilyen kérdése van, klikk a "

Szólj hozzá!

"-ra és e-mail-n tájékoztatom!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sciennet.blog.hu/api/trackback/id/tr87185746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása